Συγκίνηση για τον Χρίστο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

tzam mikri Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή που μας πέρασε η εκδήλωση εις μνήμη του εκλιπόντος Χρίστου Τζαμάλη στο κλειστό των Καμινίων. Το παρών έδωσαν συγγενείς, φίλοι, παλιές παίκτριες, αλλά και αρκετοί προπονητές που θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη και την οικογένεια του.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι Διονύσης Γκιουλέας και Σοφία Οικονόμου και διεύθυναν οι διαιτητές Τάσος Πηλοΐδης και Βασίλης Αφεντουλίδης, καθώς και το προεδρείο του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Νομού Αττικής (Τάνια Μερίκα, Τάσος Αναστασόπουλος, Δημήτρης Διονυσιάδης, Μαρία Τριανταφύλλου) από τη γραμματεία.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ΟΤΟΕ κ.κ Κούκος και Σαξόνης, ο κ. Λυμπεράτης από την ΕΣΚΑΝΑ και δεκάδες φίλοι και συνάδελφοι του Χρίστου Τζαμάλη, όπως οι Πάνος Βαρβέρης, Γιώργος Δρουμπούκης, Αντώνης Μπουμπούς, Μάριος Δεσποτάκης και Θεόφιλος Μπεκές, που εκτέλεσαν χρέη προπονητή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Χρίστος Τζαμάλης, που έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο, υπήρξε για δύο χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΚ και διατέλεσε επί σειρά ετών προπονητής σε ομάδες όπως ο Ατρόμητος Πειραιά, ο Πορφύρας, η Αθηναΐδα, ο Προφήτης Ηλίας, η Δάφνη Δαφνίου, το Παλαιό Φάληρο, ο Πανιώνιος, η Δάφνη και το Παγκράτι.

  tzamalis1

tzamalis2

tzamalis3

tzamalis4

tzamalis5

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software