Συμμετοχές για το ταξίδι στην Αμερική

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

bucks Sepk logo Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, πραγματοποιεί ταξίδι στην Αμερική για την επιμόρφωση του Έλληνα προπονητή από 30 Σεπτεμβρίου ως 17 Οκτωβρίου 2014. Το ταξίδι περιλαμβάνει παρακολούθηση των training camps ομάδων του κολεγιακού πρωταθλήματος, αλλά και του ΝΒΑ.

 

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, πραγματοποιεί ταξίδι στην Αμερική για την επιμόρφωση του Έλληνα προπονητή από 30 Σεπτεμβρίου ως 17 Οκτωβρίου 2014.

Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο υπεύθυνος του επιμορφωτικού προγράμματος του ΣΕΠΚ, Θόδωρος Ροδόπουλος. Οι προπονητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα training camps των Detroit Pistons, του Michigan State, του DePaul, του Northwestern και των Milwaukee Bucks.

Οι προπονητές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή θα επιβαρυνθούν με τα έξοδα τους. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο γραφείο του ΣΕΠΚ στη Θεσσαλονίκη και στον κ. Πάνο νομικό (2310 489244).

Ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ως τις 5 Σεπτεμβρίου 2014.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software