Οι ομιλίες του Σπάχια

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
copy_spaxia_b.jpg Με τρία πολύ ενδιαφέροντα θέματα θα καταπιαστεί ο Νέβεν Σπάχια στο Διεθνές Σεμινάριο "Αθήνα 2008" (17-19 Ιουλίου στο κλειστό της Κυψέλης) το οποίο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Ο Κροάτης τεχνικός, που τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας με την Τάου, θα παρουσιάσει δύο ομιλίες για επίθεση, άμυνα και transition.
copy_spaxia_b.jpg Με τρία πολύ ενδιαφέροντα θέματα θα καταπιαστεί ο Νέβεν Σπάχια στο Διεθνές Σεμινάριο "Αθήνα 2008" το οποίο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Ο Κροάτης τεχνικός, που τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας με την Τάου, θα παρουσιάσει δύο ομιλίες για επίθεση, άμυνα και transition.

Συγκεκριμένα ο Νέβεν Σπάχια, ο οποίος αντικατέστησε τον Αΐτο Ρενέσες στο πάνελ των προσκεκλημένων του ΣΕΠΚ (ο Ισπανός προπονητής ανέλαβε την εθνική ομάδα της χώρας του και ενημέρωσε ότι δεν θα μπορέσει να δώσει το πάρων), θα αναφερθεί στο "επιθετικό transition", στην "τριπλή αλλαγή" και στις "επιθετικές ενέργειες στην αδύνατη πλευρά".


Το Διεθνές Σεμινάριο "Αθήνα 2008" θα διεξαχθεί στις 17, 18 και 19 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου (Ευελπίδων 2, Κυψέλη). Εκτός από τον Νέβεν Σπάχια θα διδάξουν ακόμη οι Έρικ Μάσελμαν, Μάικ Ντάνλαπ και Οκτάι Μαχμούτι.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software