Αντίστροφη μέτρηση για το "Αθήνα 2008"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
panellinios_mikri.jpg Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την διεξαγωγή του Διεθνούς Σεμινάριου "Αθήνα 2008" το οποίο θα διοργανώσει ο ΣΕΠΚ στις 17, 18 και 19 Ιουλίου στο κλειστό του Πανελληνίου (Ευελπίδων 2, Κυψέλη), με ομιλητές τους Νέβεν Σπάχια, Οκτάι Μαχμουτί, Έρικ Μάσελμαν και Μάικ Ντάνλαπ.
panellinios.jpg Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την διεξαγωγή του Διεθνούς Σεμινάριου "Αθήνα 2008" το οποίο θα διοργανώσει ο ΣΕΠΚ στις 17, 18 και 19 Ιουλίου στο κλειστό του Πανελληνίου (Ευελπίδων 2, Κυψέλη), με ομιλητές τους Νέβεν Σπάχια, Οκτάι Μαχμουτί, Έρικ Μάσελμαν και Μάικ Ντάνλαπ.

Ο Σύνδεμος περιμένει τη δυναμική προσέλευση των μελών του, αλλά και ξένων προπονητών που θα βρίσκονται στην Αθήνα επ' ευκαιρίας του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Όπως έχει ανακοινωθεί οι 250 προπονητές που θα δηλώσουν πρώτοι συμμετοχή -πέρα από τις όλες τις άλλες παροχές- θα λάβουν εισιτήρια για τους αγώνες του Προολυμπιακού τουρνουά (Παρασκευή και Σάββατο).

Επίσης γίνεται γνωστό ότι κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου τα μέλη του ΣΕΠΚ θα μπορούν να λάβουν και τις προπονητικές τους ταυτότητες για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009.

Πατήστε εδώ για τις πληροφορίες, το πρόγραμμα του σεμιναρίου, και τα βιογραφικά των ομιλητών.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software