Ιδανικό ξεκίνημα για το "Αθήνα 2008"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
elfinston.jpg Η δυναμική παρουσία των Ελλήνων προπονητών που ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις χαρακτηρίζει την πρώτη ημέρα του Διεθνές Σεμιναρίου "Αθήνα 2008" του ΣΕΠΚ.. Το ξεκίνημα, το οποίο κρίθηκε άκρως επιτυχημένο από όλες τις  απόψεις, συνοδεύτηκε από τον χαιρετισμό του προέδρου της FIBA, Μπομπ Έλφινστον και τις άκρως ενδιαφέρουσες ομιλίες των Οκτάι Μαχμούτι, Μάικ Ντάνλαπ, Έρικ Μάσελμαν και Νέβεν Σπάχια, που κέριδσαν το κοινό.
elfinston_megali.jpg


Η δυναμική παρουσία των Ελλήνων προπονητών που ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις χαρακτηρίζει την πρώτη ημέρα του Διεθνές Σεμιναρίου "Αθήνα 2008" του ΣΕΠΚ.. Το ξεκίνημα, το οποίο κρίθηκε άκρως επιτυχημένο από όλες τις  απόψεις, συνοδεύτηκε από τον χαιρετισμό του προέδρου της FIBA, Μπομπ Έλφινστον και τις άκρως ενδιαφέρουσες ομιλίες των Οκτάι Μαχμούτι, Μάικ Ντάνλαπ, Έρικ Μάσελμαν και Νέβεν Σπάχια, που κέριδσαν το κοινό.

"Το μπάσκετ είναι ένα σπουδαίο άθλημα για να γίνεις προπονητής. Εγώ έκανα αυτά το επάγγελμα για 25 χρόνια κι έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Κι έμαθα ότι ο προπονητής δεν σταματάει να μαθαίνει. Άλλωστε έχει πολύ σημαντικό ρόλο, ειδικά σε αυτό το άθλημα. Πρέπει να είναι δάσκαλος, γυμναστής, διατροφολόγος, πατέρας και... μητέρα αν χρειαστεί. Είστε τυχεροί που έχετε τέτοια σεμινάρια στην Ελλάδα, που είναι μια χώρα που αγαπάει το μπάσκετ όπως φάνηκε και στο ΟΑΚΑ" είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της FIBA, Μπομπ Έλφινστον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 500 άτομα έδωσαν το παρών στο κλειστό της Κυψέλης, ενώ αναμένονται και νέες εγγραφές την Παρασκευή, όταν και θα συνεχιστεί το σεμινάριο.

Στις κερκίδες βρέθηκαν και ξένοι προπονητές όπως οι Ντρούκερ και Έντελσταϊν, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Λευτέρης Κακιούσης (που "ξέκλεψε" λίγη ώρα από την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών) κι η πλειοψηφία των Ελλήνων προπονητών που εργάστηκαν πέρσι στην Α1 (Αλεξανδρής, Ζούρος, Σκουρτόπουλος, Μπαρτζώκας, Αγγέλου, Καλαφατάκης, Μαρκόπουλος κ.α). 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software