Τα θέματα του Διεθνούς Σεμιναρίου Ατομικής Βελτίωσης

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

manouselis O Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει τα θέματα του Διεθνούς Σεμινάριου Ατομικής Βελτίωσης που θα διεξαχθεί 11-12 Ιουνίου στην Αθήνα, με ομιλητές τους Κουσπινέρα, Παπαθεοδώρου, Μανουσέλη, Μαρκόπουλο, Καλαβρό και Παπαδόπουλο.

Ο Χότα Κουσπινέρα, προπονητής της Φουενλαμπράδα, θα μιλήσει σε δύο ομιλίες "για λεπτομέρειες που βελτιώνουν την απόδοση". Η πρώτη θα αφορά την άμυνα και η δεύτερη την επίθεση.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Ηλίας Παπαθεοδώρου στην πρώτη του ομιλία θα αναλύσει την "Ατομική τακτική: διάβασμα & αποστάσεις", αναφερόμενος σε κινήσεις περιφερειακών παικτών και σε συνεργασίες δύο ατόμων (spacing), ενώ στη δεύτερη θα αναφερθεί σε "Βελτίωση ατομικής άμυνας: on ball & off ball", μιλώντας για την ατομική συμπεριφορά σε ότι αφορά την άμυνα πάνω στη μπάλα, ή μακριά από αυτή.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Μάνος Μανουσέλης θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα για "βελτίωση ατομικών επιθετικών χαρακτηριστικών", συνδυάζοντας ασκήσεις για ball-handling, περάσματα, footwork και τελειώματα. Ο Χάρης Μαρκόπουλος, προπονητής του Κοροίβου Αμαλιάδας, θα αναφερθεί στην επίθεση "1on1 και στη σημασία του πρώτου βήματος".

Ο Μιχάλης Καλαβρός, εξειδικευμένος στην ατομική προπόνηση, θα καταπιαστεί με το σουτ, ενώ ο Λάζαρος Παπαδόπουλος θα παρουσιάσει ασκησιολόγιο για βελτίωση του παιχνιδιού με πλάτη στο καλάθι.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software