Διεθνές Σεμινάριο με άρωμα φάιναλ-φορ!

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

itoudis bartzokas Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το Διεθνές Σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, το οποίο θα έχει έντονο άρωμα από την Euroleague! Κι αυτό γιατί στις 1-2 Ιουλίου θα διδάξουν στη Θεσσαλονίκη τα προπονητικά τιμ της πρωταθλήτριας ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της τρίτης στο φάιναλ-φορ του Βερολίνου, Λοκομοτίβ Κουμπάν, με επικεφαλής τους Δημήτρη Ιτούδη και Γιώργο Μπαρτζώκα.

Στο ετήσιο Διεθνές Σεμινάριο του ΣΕΠΚ που θα γίνει αυτή τη χρονιά στη Θεσσαλονίκη θα διδάξουν δύο Έλληνες προπονητές που συγκαταλέγονται στους κορυφαίους σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και οι συνεργάτες τους, οι οποίοι θα μιλήσουν για τακτικά στοιχεία που οδήγησαν τόσο στην ΤΣΣΚΑ, όσο και τη Λοκομοτίβ στην επιτυχία. Από την ΤΣΣΚΑ θα μιλήσουν πέρα του Δημήτρη Ιτούδη, ο assistant coach Ανδρέας Πιστιόλης και ο προπονητής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης, Κώστας Χατζηχρήστος. Από τη Λόκο θα δώσει το παρών ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς, ο assistant coach Γιώργος Μποζίκας, αλλά και ο προπονητής φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, Γιώργος Βαβέτσης.

Ο λόγος για προπονητές που έχουν διαφημίζει τον Σύνδεσμο μας, αλλά και έχουν επιβεβαιώσει ότι οι Έλληνες προπονητές βρίσκονται με το σπαθί τους στην κορυφή του διεθνούς μπάσκετ.

Να σημειωθεί ότι τη φετινή χρονιά η ΤΣΣΚΑ κατέκτησε την Euroleague (μετά από 8 ολόκληρα χρόνια), αλλά και την VTB League, ενώ η Λοκομοτίβ Κουμπάν θεωρήθηκε η ομάδα-έκπληξη της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της σε φάιναλ-φορ, κατακτώντας μάλιστα την 3η θέση.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software