Απεβίωσε ο Αχιλλέας Μέντζος

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

mentzos Η "οικογένεια" του Μίλωνα, του ΣΕΠΚ αλλά και όλου του ελληνικού μπάσκετ έχασε έναν αγαπημένο άνθρωπο και άοκνο εργάτη. Ο Αχιλλέας Μέντζος έφυγε σήμερα (11/1) από τη ζωή έχοντας δώσει με σθένος τη μάχη του σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο ΣΕΠΚ θέλει να αποδώσει συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του και να ευχηθεί καλό ταξίδι σε ένα από τα παλαιότερα μέλη του, καθώς ήταν στο Σύνδεσμο από το 1986.

mentzos Η "οικογένεια" του Μίλωνα, του ΣΕΠΚ αλλά και όλου του ελληνικού μπάσκετ έχασε έναν αγαπημένο άνθρωπο και άοκνο εργάτη. Ο Αχιλλέας Μέντζος έφυγε σήμερα (11/1) από τη ζωή έχοντας δώσει με σθένος τη μάχη του σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο ΣΕΠΚ θέλει να αποδώσει συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του και να ευχηθεί καλό ταξίδι σε ένα από τα παλαιότερα μέλη του, καθώς ήταν στον Σύνδεσμο από το 1986.

Ο Αχιλλέας Μέντζος έχει γράψει την δική του ιστορία στον αγαπημένο του Μίλωνα, τον οποίο υπηρέτησε από πολλά πόστα. Στην αρχή ως παίκτης, στη συνέχεια ως προπονητής και μέχρι το τέλος ως Επίτιμο μέλος του συλλόγου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου (15.30) στο κοιμητήριο Νέας Σμύρνης.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software