Ενδιαφέρον ομάδων για νέους προπονητές

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

photo_sepk_mikri.jpg Ο ΣΕΠΚ ενημερώνει τα μέλη του ότι πολλές ομάδες από την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και του Πειραιά, αλλά και της Θεσσαλονίκης έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να συνεργαστούν με προπονητές - μέλη, κυρίως σε θέσεις παιδικοεφηβικών τμημάτων και Ακαδημιών. Όποια από τα μέλη του Συνδέσμου ενδιαφέρονται να εργαστούν, πρέπει να ακολουθήσουν την διαδικασία που προβλέπεται στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ στο link «Εύρεση Εργασίας».

photosepk.jpg Ο ΣΕΠΚ ενημερώνει τα μέλη του ότι πολλές ομάδες από την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και του Πειραιά, αλλά και της Θεσσαλονίκης έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να συνεργαστούν με προπονητές - μέλη, κυρίως σε θέσεις παιδικοεφηβικών τμημάτων και Ακαδημιών. Όποια από τα μέλη του Συνδέσμου ενδιαφέρονται να εργαστούν, πρέπει να ακολουθήσουν την διαδικασία που προβλέπεται στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ στο link «Εύρεση Εργασίας».

 Τα μέλη που ενδιαφέρονται αρκεί να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση στην «Εύρεση Εργασίας» προκειμένου οι ομάδες που αναζητούν προπονητές, μέσα από το sepk.gr να έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν.

Η Εύρεση Εργασίας είναι ένα απλό εργαλείο στο οποίο ο κάθε παράγοντας ομάδας μπορεί να επιλέξει μέσα από απλά κριτήρια αναζήτησης τον προπονητή με τον οποίο θέλει να συνεργαστεί.

Πιο αναλυτικά: Με την αίτηση του προπονητή - μέλους για την δημιουργία Ιστοσελίδας, το μέλος θα μπορεί να επιλέξει σε πιο Νομό θα ήθελε να εργαστεί και σε ποιές κατηγορίες. Τα στοιχεία αυτά θα καταχωρούνται σε κεντρική βάση δεδομένων στην οποία θα έχουν πρόσβαση οι παράγοντες ομάδων. Εισάγοντας τα κριτήριά τους, μπορούν να δουν τους προπονητές που τα πληρούν καθώς και να μπουν στην προσωπική - αναλυτική ιστοσελίδα του προπονητή και να διαβάσουν τα στοιχεία τους. 

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software