«Έφυγε» ο Αντώνης Βατίστας

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

vatistas1 Θλίψη έχει σκεπάσει το ελληνικό και το Πειραϊκό μπάσκετ μετά την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Αντώνη Βατίστα. Ο ΣΕΠΚ θέλει να αποδώσει συλλυπητήρια στη σύζυγο του, στα παιδιά του και τους φίλους του και να ευχηθεί καλό ταξίδι σε έναν άνθρωπο που ήταν αγαπητός σε όλους.

vatistas Θλίψη έχει σκεπάσει το ελληνικό και το Πειραϊκό μπάσκετ μετά την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Αντώνη Βατίστα. Ο ΣΕΠΚ θέλει να αποδώσει συλλυπητήρια στη σύζυγο του, στα παιδιά του και τους φίλους του και να ευχηθεί καλό ταξίδι σε έναν άνθρωπο που ήταν αγαπητός σε όλους.

Ο Αντώνης Βατίστας υπήρξε μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για περισσότερα από 20 χρόνια, ασκώντας την προπονητική σε Φοίνικα Αγίας Σοφίας (γυναικείο τμήμα), Πειραϊκό (γυναικείο τμήμα), Φοίνικα Πειραιά, Εθνικό, Ερμή Περάματος (γυναικείο τμήμα), Φοίνικα Αγίας Σοφίας, Πορφύρα, Π. Φάληρο (γυναικείο τμήμα), Αστέρα Αγίου Δημητρίου (γυναικείο τμήμα).

Το τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη Βατίστα θα πουν φίλοι, συγγενείς και συνάδερφοι σήμερα (27/7) στις 14.00 στο Γ΄ νεκροταφείο Νικαίας

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software