Στις ΗΠΑ ο Γιαννάκης

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

giannakisnew Ταξίδι στην Αμερική πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες ο Πρόεδρος του ΣΕΠΚ, Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος ανεξάρτητα από τη διπλή αποστολή με υποτροφία που λαμβάνει χώρα αυτή την περίοδο, θα παρακολουθήσει μέρος της προετοιμασίας ομάδων του ΝΒΑ, ενώ θα μιλήσει και θα ανταλλάξει απόψεις με τα προπονητικά επιτελεία των ομάδων. Η αρχή έγινε με το Πανεπιστήμιο του Villanova, ενώ θα ακολουθήσουν Chicago Bulls, Knicks, Bucks κ.α.

giannakis Ταξίδι στην Αμερική πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες ο πρόεδρος του ΣΕΠΚ, Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος θα παρακολουθήσει μέρος της προετοιμασίας ομάδων του ΝΒΑ, ενώ θα μιλήσει και θα ανταλλάξει απόψεις με τα προπονητικά επιτελεία των ομάδων. Η αρχή έγινε με τους Sixers για να ακολουθήσει το Πανεπιστήμιο Villanova και στη συνέχεια θα επισκεφτεί Chicago Bulls, Knicks, Bucks κ.α.

Μεταξύ άλλων, στις συναντήσεις του Γιαννάκη με τους head coaches θα συζητηθεί η παρουσία τους σε κάποια από τα ερχόμενα Διεθνή Σεμινάρια του ΣΕΠΚ αλλά και η φιλοξενία την επόμενη αγωνιστική σεζόν υποτρόφων - μελών του Συνδέσμου.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Πρόεδρος πραγματοποιεί το υπερατλαντικό ταξίδι ανεξάρτητα από τη διπλή αποστολή με υποτροφία που λαμβάνει χώρα αυτή τη περίοδο από τον ΣΕΠΚ.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software