Χριστουγεννιάτικο... Διεθνές Σεμινάριο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

jean aime toupane1 Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι την περίοδο των Χριστουγέννων 29 και 30 Δεκεμβρίου θα διοργανώσει στο Κλειστό του "ΜΕΤΣ" Διεθνές Σεμινάριο στην Αθήνα, το οποίο θα είναι δωρεάν για όλα τα μέλη του ΣΕΠΚ. Βασικός ομιλητής θα είναι ο τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας U20, Jean-Aime Toupane και ο άμεσος συνεργάτης του, Laurent Vila.

jean aime toupane2 Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι την περίοδο των Χριστουγέννων 29 και 30 Δεκεμβρίου θα διοργανώσει στο Κλειστό του "ΜΕΤΣ" Διεθνές Σεμινάριο στην Αθήνα, το οποίο θα είναι δωρεάν για όλα τα μέλη του ΣΕΠΚ. Βασικός ομιλητής θα είναι ο τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας U20, Jean-Aime Toupane και ο άμεσος συνεργάτης του, Laurent Vila.

Το Σεμινάριο θα λάβει χώρα το Σάββατο (29/12) και την Κυριακή (30/12) από τις 10 μέχρι τις 14:00.

O Jean-Aime Toupane σε επίπεδο συλλόγων έχει εργαστεί σε Toulouse, Auvergne, Pau-Orthez, Toulon και Antibes και από το 2014 συνεργάζεται με την Ομοσπονδία της Γαλλίας. Στα χρόνια που είναι στην άκρη του Γαλλικού πάγκου έχει να επιδείξει εξαιρετικό έργο και διακρίσεις. Κορυφαία στιγμή του αποτέλεσε το Ευρωμπάσκετ U20 του 2017, που έλαβε χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης, με τη Γαλλία να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο επικρατώντας στον Μικρό Τελικό της Ισπανία με 72-58!

Ο Jean-Aime Toupane είναι πατέρας του Axel Toupane, ο οποίος αγωνίζεται στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αναφορικά με τον Laurent Vila, o 43χρονος τεχνικός θεωρείται από τους πιο σταθερούς στο υψηλό επίπεδο προπονητές. Στο βιογραφικό του υπάρχουν πολλές ομάδες, όμως οι συνεργασίες που ξεχωρίζουν είναι αυτές με τη LeMans αλλά και την Pau - Orthez, της οποίας ηγείται από το 2011!

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software