Περίοδος... προετοιμασίας για το sepk.gr

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
block_mikro.jpg To επίσημο site του ΣΕΠΚ επέλεξε την εποχή που οι περισσότερες ομάδες δουλεύουν πυρετωδώς για την αγωνιστική σεζόν που έρχεται, για να κάνει τη δική του προετοιμασία, αναβαθμίζοντας και εμπλουτίζοντας τις υπηρεσίες που παρέχει. Η κατηγορία "Game Situation Analysis" περιέχει πλέον full-screen βίντεο υψηλής ποιότητας, ενώ στο "Playbook" εκτός από πληθώρα ασκήσεων υπάρχουν και plays επιθετικής τακτικής.  

block.jpg To επίσημο site του ΣΕΠΚ επέλεξε την εποχή που οι περισσότερες ομάδες δουλεύουν πυρετωδώς για την αγωνιστική σεζόν που έρχεται, για να κάνει τη δική του προετοιμασία, αναβαθμίζοντας και εμπλουτίζοντας τις υπηρεσίες που παρέχει.

Στην κατηγορία «Game Situation Analysis» μπορεί κανείς να παρακολουθήσει χαρακτηριστικά κομμάτια από παιχνίδια των κορυφαίων ομάδων του πλανήτη. Ο καθένας μπορείς να βρει plays από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το ΝΒΑ, το κολεγιακό πρωτάθλημα, την Ευρωλίγκα και την Α1 που αφορούν συγκεκριμένα κομμάτια επιθετικής ή αμυντικής τακτικής.

Η εταιρία που συνεργάζεται με το sepk.gr (E-Genius ) αναβάθμισε την υπηρεσία και πλέον τα βίντεο που δημοσιεύονται είναι στη διάθεση των Ελλήνων προπονητών σε full-screen (πλήρης οθόνη) προβολή και μάλιστα σε πολύ υψηλή ποιότητα.

Επίσης η κατηγορία «
Playbook» ανανεώνεται συνεχώς. Στο πνεύμα των ημερών της προετοιμασίας το sepk.gr εκτός από την πληθώρα ασκήσεων (κάθε είδους), δημοσιεύει επιθετικά plays διαφόρων αρχικών διατάξεων, ακόμη και plays από επαναφορά της μπάλας.

Παράλληλα στην κεντρική σελίδα δημοσιεύονται σχεδόν σε καθημερινή βάση ειδήσεις της επικαιρότητας, νέα που αφορούν τους Έλληνες Προπονητές, αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με την "εύρεση εργασίας", το πρόγραμμα "υποτροφιών" και τα δικαιώματα των μελών του Συνδέσμου.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software