"Αναζητούμε βήματα όχι άλματα"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

rallis Ο ΟΦΗ πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού διεκδικώντας την άνοδο στην Β΄Εθνική με ζητούμενο τα σταθερά βήματα κι όχι τα άλματα, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Ράλλης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Ράλλης.

Για το πού πιστεύει ότι θα κριθεί η άνοδος στη Β Εθνική: "Θα έλεγα πως μείζονα ρόλο θα παίξουν οι εκτός έδρας αγώνες των τεσσάρων ομάδων που προπορεύονται στην βαθμολογία. Νομίζω πως τα ντέρμπι δεν θα είναι τόσο καθοριστικά όσο τα "μικρά" ματς, αυτά απέναντι σε ομάδες με διαφορετικούς στόχους".

Για το τι έχει φέρει τον ΟΦΗ στην κορυφή της βαθμολογίας, σε θέση να ηγείται της κούρσας για την άνοδο: "Η ομοιογένεια που έχουμε ως σύνολο μάς έχει βοηθήσει πολύ, ειδικά στα δύσκολα. Συν τοις άλλοις, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το γεγονός πως γίνονται πολύ δυνατές προπονήσεις με ένα "βαθύ" ρόστερ, μας έχουν φέρει σε αυτή τη θέση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Πέραν αυτών, υπάρχει ο καλώς εννοούμενος εσωτερικός ανταγωνισμός, προσφέροντας διαρκώς νέα κίνητρα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ένας στόχος που είναι ξεκάθαρος από την εκκίνηση της σεζόν. Όταν λοιπόν ενώσεις όλα αυτά με τη διοικητική σταθερότητα που υπάρχει και το βάρος της φανέλας του ΟΦΗ, βγάζεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα".

Για το πλάνο που υλοποιείται στον κρητικό σύλλογο: "Καταρχάς στόχος είναι να ξεκολλήσει η ομάδα από τη συγκεκριμένη κατηγορία. Από εκεί και πέρα, βήμα βήμα θα επιχειρήσουμε να προχωρήσουμε προς τα πάνω με γνώμονα πάντα τη σύνεση και την σταθερότητα. Δεν χρειάζεται να είμαστε βιαστικοί και να αναζητήσουμε άλματα, με σταθερά βήματα όλα μπορούν να γίνουν και ο ΟΦΗ να επιστρέψει στις πιο υψηλές κατηγορίες".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software