Οδηγίες προς τους υποψηφίους συμμετέχοντες για τη Σχολή Β' Κατηγορίας

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

logoΟ ΣΕΠΚ ενημερώνει τα μέλη του για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στη Σχολή Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Β' Κατηγορίας, επισυνάπτοντας την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση που πρέπει να καταθέσουν -μεταξύ άλλων εγγράφων- όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Σχολή. 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Για τη συμπλήρωση της Αίτησης συμμετοχής στη Σχολή Προπονητών ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Β ́ Κατηγορίας σε ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ:

1. Η αίτηση κατατίθεται ή αποστέλλεται συμπληρωμένη,με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, συνημμένα, στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (γραφείο 106), στην παρακάτω Ταχυδρομική διεύθυνση:

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ανδρέα Παπανδρέου 37

Τ.Κ. 15180 ΜΑΡΟΥΣΙ

(Κτήριο Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων)

2. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων σπουδαστών είναι αποκλειστικά το διάστημα από 27/5/2019 έως και 7/6 /2019. Η αίτηση και τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά κατατίθεται εντός της συγκεκριμένης προθεσμίας στη ΓΓΑ.

3. Οι πτυχιούχοι ΑΕΙ δεν υποχρεούνται να παρακολουθήσουν όσα μαθήματα περιλαμβάνονται στο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών των Σχολών τους. Αυτό αποδεικνύεται από την αναλυτική βαθμολογία του οικείου ιδρύματος. Oι πτυχιούχοι ΑΕΙ με δευτερεύουσα ειδικότητα στο άθλημα της ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν με την αίτησή τους μόνο τα δικαιολογητικά Ν 1,3,4,5 και 8.

4. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει ή να συμπληρώνουν το 21ο έτος της ηλικίας τους έως την 31η ∆εκεμβρίου 2019.

5. Ως περίοδος έναρξης των θεωρητικών μαθημάτων της Σχολής ορίζεται ενδεικτικά ο Αύγουστος του 2019. Σχετικές ανακοινώσεις αναφορικά με το Πρόγραμμα Σπουδών, τις ημερομηνίες, τις ώρες και τον τόπο διεξαγωγής των μαθημάτων θα αναρτηθούν στους ιστότοπους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (www.gga.gov.gr στην ενότητα ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ -ΣΧΟΛΕΣ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) καθώς επίσης και του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) .        

6. Η προπονητική εμπειρία βεβαιώνεται, είτε με την κατάθεση επικυρωμένου συμφωνητικού κατατεθειμένου σε ΔΟΥ και βεβαίωση του Σωματείου για τη χρονική περίοδο κατά την οποία απασχολήθηκε ο ενδιαφερόμενος, είτε με την κατάθεση αναγγελίας πρόσληψης ως μισθωτός με αντίστοιχη βεβαίωση του Σωματείου για τη χρονική περίοδο κατά την οποία απασχολήθηκε ο ενδιαφερόμενος. (Η προπονητική εμπειρία θα πρέπει να έχει διάρκεια τουλάχιστον 8 μηνών και να έχουν συμπληρωθεί μέχρι την κατάθεση της αίτησης συμμέτοχης, στη ΓΓΑ.)

7. Η Ιατρική Βεβαίωση υγείας και αρτιμέλειας χορηγείται από Ιδιώτη Ιατρό Παθολόγο ή Γενικής Ιατρικής ή από Δημόσιο Νοσοκομείο. Στην ως άνω βεβαίωση αναγράφεται υποχρεωτικά η ημερομηνία έκδοσής της (να συμπληρώνεται το σχετικό υπόδειγμα Ιατρικής Βεβαίωσης).

8. Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι είναι κάτοχοι ξενόγλωσσης βεβαίωσης παρακολουθήσεις σεμιναρίου ,απαιτείται και η μετάφραση της στην ελληνική.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Για να κατεβάσετε την αίτηση, πατήστε ΕΔΩ.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ

Για να κατεβάσετε το αρχείο της ιατρικής γνωμάτευσης, πατήστε ΕΔΩ.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Για να κατεβάσετε την υπεύθυνη δήλωση, πατήστε ΕΔΩ.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software