Παραιτήθηκε ο Γιάννης Τζήμας

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
tzhmas_mikri.jpg Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία των νεοφώτιστων στην Α1Τρικάλων υπέβαλλε ο Γιάννης Τζήμας. Ο Λαρισαίος τεχνικός, που οδήγησε την ομάδα στην άνοδο από την Α2, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την απόφαση του, ευχαριστώντας παράλληλα με δήλωση του τη διοίκηση. tzhmas_megali.jpg Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία των νεοφώτιστων στην Α1Τρικάλων υπέβαλλε ο Γιάννης Τζήμας. Ο Λαρισαίος τεχνικός, που οδήγησε την ομάδα στην άνοδο από την Α2, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την απόφαση του, ευχαριστώντας παράλληλα με δήλωση του τη διοίκηση.

Η ανακοίνωση της ομάδας


"Η διοίκηση του ΑΣ Τρίκαλα ευχαριστεί τον Γιάννη Τζήμα για την μεγάλη του συμβολή στην ανάπτυξη του Τρικαλινού μπάσκετ και την άνοδο στην Α1 κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του ΑΣ Τρίκαλα.

Η επιθυμία μας ήταν να συνεχίσουμε μαζί αυτό το όμορφο ταξίδι αλλά κατανοούμε απόλυτα και σεβόμαστε τους προσωπικούς λόγους που ανάγκασαν τον Γιάννη Τζήμα να πάρει αυτή την δύσκολη απόφαση.

Για μας και για τους φιλάθλους της ομάδας ο Γιάννης Τζήμας θα κατέχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και ελπίζουμε κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας του και κάθε προσωπική ευτυχία".


Τζήμας: "Ευχαριστώ πολύ"

Ο Γιάννης Τζήμας από τη μεριά του προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

"Δηλώνω σήμερα την παραίτησή μου από την θέση του προπονητή του A.Σ. Tρίκαλα για σοβαρούς προσωπικούς λόγους. Έχω ενημερώσει σχετικά πριν από μια εβδομάδα τον πρόεδρο, με τον οποίο δεν υπήρξε μεταξύ μας καμία διαφωνία κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας.

Θεωρώ ότι η ομάδα για την οποία όλοι μοχθήσαμε και θυσιαστήκαμε για την φέρουμε στο πιο ψηλό σκαλί της ιστορίας της, θα συνεχίσει με την ίδια προσήλωση στην επίτευξη των στόχων της. Eυχαριστώ πάρα πολύ διοίκηση, συνεργάτες, παίκτες, MME και όλο τον φίλαθλο κόσμο για την αγάπη που μου δείξανε".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software