Ανέλαβε τα Τρίκαλα ο Χριστόπουλος

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
christopoulos_mikri.jpg Τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των νεοφώτιστων. "Θέλουμε πολύ να πετύχουμε" τόνισε ο 34χρονος προπονητής για να προσθέσει ότι "πρώτη φορά στην καριέρα μου βλέπω μια ομάδα που έχει θετική αύρα από το ξεκίνημα".
christopoulos.jpg Τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των νεοφώτιστων. Ο 34χρονος τεχνικός αποτελεί τον αντικαταστάτη του Γιάννη Τζήμα, που υπέβαλλε την περασμένη βδομάδα την παραίτηση του.

"Για πρώτη φορά στην καριέρα μου βλέπω μια ομάδα να έχει θετική αύρα από το ξεκίνημα. Με τους ανθρώπους της ομάδας συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα κι είμαι έτοιμος να πιάσω δουλειά. Θέλουμε πολύ να πετύχουμε" ήταν τα πρώτα του λόγια.

"Δεν ξέρω πολλά πράγματα για την ομάδα, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας" πρόσθεσε ο Πατρινός προπονητής.

Η ανακοίνωση

"Ο ΑΣ Τρίκαλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τον προπονητή κ. Γιάννη Χριστόπουλο.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του (μόλις 34 ετών) ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει να επιδείξει μία αξιοζήλευτη πορεία και η διοίκηση του ΑΣ Τρίκαλα διέκρινε ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας μα πάνω απ’ όλα όρεξη και φιλοδοξία για την δημιουργία μιας ομάδας ικανής να σταθεί στην Α1.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος έκανε τα πρώτα του βήματα δίπλα στον Φαίδωνα Ματθαίου και εν συνεχεία δούλεψε ως βοηθός του Κώστα Μίσσα την περίοδο 1998-99 στον Απόλλων Πάτρας όπου και παρέμεινε και την επόμενη σεζόν ως βοηθός του Ντέρκ Μπάουερμαν.

Την περίοδο 2000-2001 δούλεψε ως βοηθός του Μπάουερμαν στην Γερμανική Brandt Hagen ενώ στην συνέχεια υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία κοουτσάροντας ταυτόχρονα την ομάδα της ελληνικής αεροπορίας. Το 2004 βρέθηκε στην Κύπρο ως πρώτος προπονητής του ΑΠΟΕΛ ενώ το 2005 ανέλαβε προπονητής του Απόλλων Πάτρας (Α1).

Την περίοδο 2006-2007 εργάστηκε στην ΑΕΛ (Α1) ενώ την περίοδο 2007-2008 ανέλαβε την Ολυμπιάδα Πατρών απ’ όπου όμως παραιτήθηκε τον Ιανουάριο".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software