Το "Παιδί, Προπόνηση, Υγεία" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

vivlio-exofyllo Διακεκριμένοι αθλητικοί επιστήμονες από τα ΤΕΦΑΑ, μέλη ΔΕΠ των πανεπιστημίων της χώρας, συνεργάστηκαν για τη δημιουργία βιβλίου σχετικά με την προπόνηση και την υγεία των παιδιών στη νηπιακή και παιδική ηλικία. Ένα υπέροχο αποτέλεσμα, το οποίο πλέον διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή για όλους τους ενδιαφερόμενους. 

Το "Παιδί, Προπόνηση, Υγεία" περιλαμβάνει τρεις κατευθύνσεις:

1) Ανάπτυξη φυσικών και κινητικών ικανοτήτων
2) Προπόνηση φυσικής κατάστασης
3) Άσκηση και υγεία

Η έκδοση αυτή είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας διακεκριμένων ερευνητών των ΣΕΦΑΑ της Ελλάδας και Ελλήνων ερευνητών του εξωτερικού. Το κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει ένα θεωρητικό σκέλος καθώς και προτάσεις για πρακτική εφαρμογή. Για τον λόγο αυτό, επιλέχθηκε ο κάθε ένας εκ των συμμετεχόντων καθηγητών/συγγραφέων προκειμένου να γράψει το κεφάλαιο, με το οποίο έχει ασχοληθεί ερευνητικά, καθώς στόχος της συγγραφικής ομάδας είναι η παράθεση των προτάσεων με τεκμηρίωση, στηριζόμενη σε ερευνητικά δεδομένα.

vivlio

Ουσιαστικά, επιδίωξη είναι να αποτελέσει το συγκεκριμένο βιβλίο μια ολοκληρωμένη πρόταση για το τι μπορεί ή τι δεν μπορεί να κάνει το παιδί στην προπόνηση, τι χρειάζεται ή τι δεν χρειάζεται να γίνει, με πρώτιστο στόχο τη διασφάλιση της υγείας του.

Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να κατεβάσετε (download) το περιεχόμενο του βιβλίου, πατώντας ΕΔΩ.

vivlio-kefalaia

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software