Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τηλεκπαίδευση για προπονητές - υπεύθυνους ακαδημιών

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

balla-basket Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης σε συνεργασία με 5 καθηγητές του Τμήματος δημιούργησε ένα πρωτότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα 96 ωρών που απευθύνεται σε προπονητές - υπεύθυνους ακαδημιών μπάσκετ, με τίτλο "Δομή και λειτουργία ακαδημιών καλαθοσφαίρισης: Οργάνωση τουρνουά - camps". 

Όλο το πρόγραμμα θα διεξαχθεί με εξ αποστάσεως τηλεκπαίδευση, οπότε δεν απαιτείται η φυσική παρουσία. Θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός επιτυχόντων (100 άτομα).

Σκοπός του είναι η εκπαίδευση, επιμόρφωση και εφαρμογή βασικών επιστημονικών αρχών που σχετίζονται με την εκμάθηση αθλητικών δραστηριοτήτων στην καλαθοσφαίριση σε παιδιά 4 έως 16 ετών.

Επιδίωξη του προγράμματος είναι:
α) η διδασκαλία και η εκμάθηση των παιδαγωγικών μεθόδων ατομικής και ομαδικής βελτίωσης των παιδιών στον χώρο της καλαθοσφαίρισης,
β) η διδασκαλία επιστημονικών γνώσεων και πρακτικών σχετικά με την δομή και λειτουργία των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης,
γ) η πρόταση οδηγιών για τον αποτελεσματικό σχεδιασμό και οργάνωση τουρνουά καλαθοσφαίρισης,
δ) η διδασκαλία και η εμπέδωση των αρχών μάνατζμεντ που σχετίζονται με τον προγραμματισμό, την οργάνωση, την στελέχωση, την διοίκηση, τον έλεγχο και την εποικοδομητική επικοινωνία μεταξύ προπονητών, αθλητών και γονέων και
ε) η σχετική εκπαίδευση των εκπαιδευόμενων σε θέματα εποικοδομητικής επικοινωνίας και ψυχολογικής υποστήριξης μεταξύ των προπονητών, παιδιών και γονέων.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται μέχρι τις 20 Αυγούστου και γίνεται ηλεκτρονικά (δείτε ΕΔΩ), όπου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιλέξουν το πεδίο "Κάνε Αίτηση". Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την σχετική ιστοσελίδα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να απευθύνονται στη Σοφία Λιονάκη στο τηλέφωνο 6970925383 από τις 10:00 έως τις 14:00 καθημερινά, είτε μέσω μέιλ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software