Πρόσκληση ενδιαφέροντος της ΕΟΚ για προπονητές του αναπτυξιακού προγράμματος

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Sepk logo Ο ΣΕΠΚ ενημερώνει τους προπονητές/μέλη του πως η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση - πρόσκληση για την κάλυψη θέσεων προπονητών στο αναπτυξιακό πρόγραμμά της. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενη/ενδιαφερόμενο να αποστείλει το βιογραφικό της/του για την κάλυψη θέσεων προπονητών αναπτυξιακού προγράμματος, που υπό την εποπτεία του Υπευθύνου Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ, θα αναλάβουν το δύσκολο έργο της καταγραφής, αξιολόγησης και ανάπτυξης όλων των νεαρών αθλητών ανά την Ελλάδα, σε αγαστή συνεργασία με τα σωματεία που καλλιεργούν το άθλημα στις αντίστοιχες ηλικίες. 

Απαιτούμενα προσόντα:

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα Καλαθοσφαίριση ή κάτοχος διπλώματος Σχολής Προπονητών Α’ Κατηγορίας
Πιστοποιημένη καλή γνώση υπολογιστών
Πιστοποιημένη καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας
Αποδεδειγμένη εμπειρία σε αναπτυξιακά τμήματα σωματείων τουλάχιστον πέντε (5) ετών
Κάτοχος διπλώματος οδήγησης ΙΧ οχήματος
Δυνατότητα ταξιδίων
Καθήκοντα:

Επίσκεψη σε όλες τις ομάδες ανά την Ελλάδα (συγκεκριμένος αριθμός ομάδων ανά άτομο, με γεωγραφικά κριτήρια), σε αναπτυξιακά τμήματα κοριτσιών και αγοριών για καταγραφή, αξιολόγηση και παροχή κατεύθυνσης για την ανάπτυξη των νεαρών αθλητριών και αθλητών βάσει του playbook της Ομοσπονδίας
Υποστήριξη προπονητών ακαδημιών
Αξιολόγηση λειτουργίας ακαδημιών
Παρακολούθηση αγώνων
Προπονήσεις κλιμακίων
Δημιουργία βάσης δεδομένων με prospects/επίλεκτους αθλητές που μπορούν να ενταχθούν στις εθνικές ομάδες
Απαιτούμενες προϋποθέσεις:

Αποκλειστική συνεργασία με την ΕΟΚ (η ιδιότητα του προπονητή αναπτυξιακού προγράμματος, δεν θα είναι συμβατή με την παράλληλη απασχόληση σε σωματείο, σε περίπτωση συνεργασίας με την Ομοσπονδία)
Οι ενδιαφερόμενες/ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με καταληκτική ημερομηνία την 14η Οκτωβρίου 2021, προσθέτοντας ως θέμα στο email "Ονοματεπώνυμο" – Εκδήλωση ενδιαφέροντος για κάλυψη θέσεων ομοσπονδιακών προπονητών".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software