Διαμαντάκος: "Βασική προτεραιότητα η μεγάλη συμμετοχή των μελών σε κάθε δράση του ΣΕΠΚ"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

diamantakos Ο Γιάννης Διαμαντάκος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την τηλεδιάσκεψη και το σεμινάριο που διοργανώνεται για την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, για όλους τους προπονητές - μέλη της Πελοποννήσου. Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αναφέρθηκε στην ανάγκη για πιο έντονη επικοινωνία μεταξύ των μελών του Συνδέσμου, αλλά και τον μεγάλο στόχο που έχει τεθεί. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιάννης Διαμαντάκος:

"Βασική προτεραιότητα του Προέδρου μας, Π. Γιαννάκη και του Διοικητικού Συμβουλίου, αποτελεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών σε κάθε δράση που διοργανώνεται από τον ΣΕΠΚ.

Στα πλαίσια της καλύτερης και ουσιαστικότερης επικοινωνίας του Συνδέσμου με τα μέλη του, στο Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίσαμε να διοργανώνουμε μηνιαίως, σε πρώτη φάση, μια τηλεδιάσκεψη ανά Περιφέρεια.

Ιδιαίτερα για περιοχές που ο Σύνδεσμος δεν διαθέτει γραφεία, κρίνουμε απαραίτητη μια τέτοια δράση, έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι να αποκτήσουν διαδραστική επικοινωνία, μέσω της οποίας η συμμετοχή τους στις δράσεις του Συνδέσμου μας θα γίνει ακόμα πιο άμεση και ουσιαστική.

Κατα την διάρκεια των τηλεδιασκέψεων θα υπάρχει η δυνατότητα, αφενός -εκ μέρους του εισηγητή- να κοινοποιηθούν οι δράσεις του Συνδέσμου και οι ενέργειες του στα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι συνάδελφοι, αφετέρου να καταγραφούν αιτήματα συναδέλφων, τα οποία και θα μεταφέρονται στο Προεδρείο του Συνδέσμου μας.

Παράλληλα, μετά το πέρας των θεμάτων που άπτονται του Συνδέσμου, θα προσπαθούμε να λαμβάνει χώρα ένα διαδικτυακό σεμινάριο, με θεματικές ενότητες που θα έχουν επιλέξει τα ίδια τα μέλη.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες τηλεδιασκέψεις ανά Περιφέρεια, να καταθέσουν τα αιτήματα τους, να μοιραστούν τους προβληματισμούς τους, να επικοινωνήσουν τις θέσεις τους και να κάνουμε όλοι μαζί τον Σύνδεσμο ακόμη πιο δυνατό".

Θυμίζουμε ότι στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης (η διάρκεια θα είναι 45 λεπτά) θα γίνει ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα του Συνδέσμου, όπως επίσης η κατάθεση αιτημάτων από την πλευρά τους, προκειμένου αυτά εν συνεχεία να μεταβιβαστούν στον ΣΕΠΚ.

Μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης (στις 12:15), θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για θέμα με τίτλο "Ανιχνεύοντας κανάλια σύνδεσης: Η σημασία της επικοινωνίας ως εργαλείο ενδυνάμωσης της σχέσης προπονητών και μικρών αθλητών" με ομιλήτρια την κ. Δήμητρα Νούλα. Το σεμινάριο θα έχει κι αυτό διάρκεια στα 45 λεπτά, ενώ στη συνέχεια θα είναι η δυνατή υποβολή ερωτήσεων.

Η συνολική διάρκεια της τηλεδιάσκεψης και του σεμιναρίου (μαζί με την υποβολή των σχετικών ερωτήσεων) είναι περίπου στις δύο (2) ώρες, με έναρξη στις 11:30 το πρωί.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software