Ο Νίκος Παύλου στο Αίγιο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
  • paulou_mikri.jpgΣτο Αίγιο σημειώθηκε η πρώτη αλλαγή προπονητή στο πρωτάθλημα της Α2. Με ανακοίνωση του ο Κεραυνός γνωστοποίησε ότι ο Νίκος Παύλου θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του Γιάννη Χρυσανθόπουλου στον πάγκο της νεοφώτιστης ομάδας.
paulou.jpgΣτο Αίγιο σημειώθηκε η πρώτη αλλαγή προπονητή στο πρωτάθλημα της Α2. Με ανακοίνωση του ο Κεραυνός γνωστοποίησε ότι ο Νίκος Παύλου θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του Γιάννη Χρυσανθόπουλου στον πάγκο της νεοφώτιστης ομάδας.

Η ανακοίνωση:

"Στο ελληνικό μπάσκετ του σήμερα πολλές φορές το "μάρμαρο" το πληρώνει ο προπονητής, χωρίς αυτός να είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος μίας σειράς μερικών άτυχων αποτελεσμάτων.

Στα πλαίσια των παραπάνω, προβήκαμε σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Χρυσανθόπουλο. Του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και τον ευχαριστούμε θερμά για την τεράστια συμβολή του στην άνοδο της ομάδας μας στην Α2 Εθνική. Θα είμαστε πάντα φίλοι και είμαστε σίγουροι ότι μελλοντικά θα ξανασυνεργαστούμε. Από σήμερα προπονητής της ομάδας ανέλαβε ο Νίκος Παύλου".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software