Παρελθόν ο Σκουρτόπουλος

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
skourtopoulos_mikri.jpg Μετά από 2 1/2 χρόνια οι δρόμοι του Θανάση Σκουρτόπουλου και του Αιγάλεω χώρισαν. Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωση τη λύση της συνεργασίας της, ενώ μες στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό και το όνομα του αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού.
skourtopoulos.jpg Μετά από 2 1/2 χρόνια οι δρόμοι του Θανάση Σκουρτόπουλου και του Αιγάλεω χώρισαν. Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωση τη λύση της συνεργασίας της, ενώ μες στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό και το όνομα του αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανέλαβε το "Σίτι" στα μέσα της περιόδου 2006-2007 (αντί του Στιβ Γιατζόγλου) και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε δύο επιτυχημένες πορείες.

Η ανακοίνωση

"Η Κ.Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ-ΕΣΤΙΑ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Θανάση Σκουρτόπουλο. Η Κ.Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ-ΕΣΤΙΑ, ευχαριστεί τον Θανάση Σκουρτόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα, που ας μην λησμονούμε ότι ήταν η πρώτη που του προσέφερε την ευκαιρία να κοουτσάρει στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Παράλληλα, η Κ.Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ-ΕΣΤΙΑ, θέλει να επισημάνει πως το φετινό μπάτζετ του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας είναι υπερδιπλάσιο σε σχέση με πέρυσι και η διοίκηση έκανε πράξη στο ακέραιο τις επιθυμίες της τεχνικής ηγεσίας. Δυστυχώς τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, υποχρεώνουν την Κ.Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ-ΕΣΤΙΑ να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Θανάση Σκουρτόπουλου, στον οποίο και εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η Κ.Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ-ΕΣΤΙΑ διαβεβαιώνει τους φιλάθλους της, πως θα συνεχίσει να κάνει ότι είναι δυνατόν, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software