Το "Τζάμπολ Αγάπης" συνεχίζει την σπουδαία αποστολή του

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Στις 26 και 27 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η επανέναρξη του προγράμματος της "ΣυνΕκπαίδευσης" της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του "Τζάμπολ Αγάπης". Ένα πρόγραμμα που ο καθηγητής κ. Ιωάννης Τσουμπρής και το προπονητικό επιτελείο του έχουν αναπτύξει τα τελευταία έξι χρόνια κι έχει λάβει την Ειδική Πιστοποίηση της Ελληνικής Δημοκρατίας. 

Ο 1ος κύκλος διδασκαλίας του "Τζάμπολ Αγάπης" - "Ελλάδα - Άνοιξη 2022" πραγματοποιήθηκε:

  • Στη Λαμία, για τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων, του ΚΔΑΠ ΑμεΑ "Πρόσβασις" και της καλαθοσφαιρικής ακαδημίας των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη.
  • Στη Θεσσαλονίκη, για τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων του Ευόσμου και της καλαθοσφαιρικής "Ακαδημίας 10" του Νίκου Χατζηβρέττα.
  • Στα Ιωάννινα, για τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων, της "Μέριμνας" Ιωαννίνων και τα παιδιά της καλαθοσφαιρικής ακαδημίας IBC.

jumpball-agapis

Επίσης, το "Τζάμπολ Αγάπης" ευχαρίστησε όλους όσου έλαβαν μέρος στις προπονήσεις, ειδικότερα:

  • Στη Λαμία, τους Γεωργία Ταξιάρχου, Γεωργία Καστάνη, Γεώργιο Στεργίου, Φώτη Πιτσιλώνη και Αθανάσιο Τζελέπη.
  • Στη Θεσσαλονίκη, τους Νίκο Χατηβρέττα και Κλεόβουλο Ταϊτζόγλου.
  • Στα Ιωάννινα, τους Στέφανο Χαντζάρα, Ελένη Παπαδοπούλου, Χρήστο Θέμο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων, υπεύθυνο αθλητισμού, κ. Χάρη Λαζάνη και τη Διοίκηση του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων.

Επίσης, το "Τζάμπολ Αγάπης" θέλησε να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές του προγράμματος: Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την "Αναγέννηση και Πρόοδος" - ΑΜΚΕ, τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, την Περιφέρεια Ιωαννίνων, τη "Νέα Οδός", το ξενοδοχείο "Βυζάντιο" Θεσσαλονίκης. Όλοι τους (γονείς, συνεργάτες, εκπαιδευτικοί, εθελοντές, υποστηρικτές) με την πολύτιμη συνεισφορά τους, κάνουν το όραμα πραγματικότητα, το "Τζάμπολ Αγάπης" να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, αγκαλιάζοντας τα παιδιά με αυτισμό και γενικότερα τα παιδιά της Ειδικής Αγωγής.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software