Το πρόγραμμα υποτροφιών του ΣΕΠΚ επέστρεψε σε Ισπανία, Γερμανία και Ιταλία

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Μετά από δυόμιση χρόνια (η πανδημία του κορονοϊού δυστυχώς "πάγωσε" τα πάντα), ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως οι υποτροφίες του για το εξωτερικό είναι πάλι πραγματικότητα. 

Η Ισπανία, η Γερμανία και η Ιταλία είναι οι φετινοί προορισμοί, με τους προπονητές - μέλη του Συνδέσμου να είναι ήδη σε Βαλένθια και Μόναχο, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τρόπο δουλειάς κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων και φυσικά να αντλήσουν άπλετο υλικό, το οποίο εν συνεχεία θα μοιραστούν με όλα τα μέλη του ΣΕΠΚ.

Ήδη, ο Λάμπρος Μπάρτζος και ο Νίκος Φραγκούλης βρίσκονται στη Βαλένθια, ως επισκέπτες στον ισπανικό σύλλογο, που -μεταξύ άλλων- διαθέτει τις κορυφαίες προπονητικές εγκαταστάσεις για τα τμήματα υποδομής.

Οι δύο προπονητές είχαν στη διάρκεια της Δευτέρας 21 Μαρτίου, την πρώτη επαφή με τους συναδέλφους από την Ισπανία, συνομίλησαν και αντάλλαξαν τις πρώτες πληροφορίες.

Όπως θα συμβεί επίσης για τους προπονητές - μέλη που έχουν ταξιδέψει στη Γερμανία κι εκείνους που τις προσεχείς ημέρες θα βρεθούν στην Ιταλία, ο ΣΕΠΚ θα ενημερώνει σχεδόν επί καθημερινής βάσης για όσα συμβαίνουν.

O Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και στήριξη του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ. Το ΙΣΝ θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ενισχύοντας οικονομικά το έργο της επιμόρφωσής τους μέσω των τοπικών σεμιναρίων αλλά και του προγράμματος υποτροφιών που θα πραγματοποιηθούν το 2022.

spain1

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software