Μπάρτζος και Φραγκούλης είδαν από κοντά την επιτυχία της Φασούλα

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Η παρουσία στη Βαλένθια, στο περιθώριο των ετήσιων υποτροφιών του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, συνέπεσε με τη διεξαγωγή του Copa de la Reina στη Fonteta. Εκεί βρέθηκαν ο Λάμπρος Μπάρτζος και ο Νίκος Φραγκούλης, που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά αγώνες υψηλού επιπέδου και να κρατήσουν τακτικής φύσεως πράγματα, με το τρόπαιο να καταλήγει (και) σε ελληνικά χέρια, αυτά της Μαριέλλας Φασούλα, η οποία φοράει τη φανέλα της Αβενίδα. 

Οι δύο προπονητές δεν περιορίστηκαν βέβαια στους αγώνες των "μεγάλων" αφού -παράλληλα- βρέθηκαν στις εξέδρες για τους αγώνες του Minicopa de la Reina, της αντίστοιχης διοργάνωσης για τις μικρές ηλικίες των γυναικών.

Αντίστοιχα, παρακολούθησαν τις προπονήσεις των τμημάτων υποδομής γυναικών της Βαλένθια, κρατώντας σημειώσεις, τις οποίες θα μοιραστούν με τα υπόλοιπα μέλη του ΣΕΠΚ.

O Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και στήριξη του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ. Το ΙΣΝ θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ενισχύοντας οικονομικά το έργο της επιμόρφωσής τους μέσω των τοπικών σεμιναρίων αλλά και του προγράμματος υποτροφιών που θα πραγματοποιηθούν το 2022.

valencia-reyna

valencia-reyna2

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software