Ολοκληρώθηκε η αποστολή στη Βαλένθια

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Ο Λάμπρος Μπάρτζος και ο Νίκος Φραγκούλης ολοκλήρωσαν το ταξίδι - αποστολή στη Βαλένθια, επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά από μερικές ημέρες παραμονής στην ισπανική πόλη. Οι δύο προπονητές - μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συνέλεξαν μεγάλο όγκο πληροφοριών και σημειώσεων, οι οποίες θα φανούν κάτι παραπάνω από χρήσιμες για όλους. 

Τις τελευταίες ημέρες παραμονής στη Βαλένθια, είχαν την ευκαιρία μάλιστα να συναντηθούν και να ανταλλάξουν ιδέες κι απόψεις με τους προπονητές των U16 και U18 σε άνδρες και γυναίκες, όπως επίσης να συνομιλήσουν με τον Head of Scouting της Ακαδημίας του συλλόγου, κ. Manolo Gramage. Εκτός αυτού, ήρθαν σε επαφή με τον πρώην παίκτη και νυν τεχνικό διευθυντή της ισπανικής ομάδας, Φερνάντο Σαν Εμετέριο.

O Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και στήριξη του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ. Το ΙΣΝ θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ενισχύοντας οικονομικά το έργο της επιμόρφωσής τους μέσω των τοπικών σεμιναρίων αλλά και του προγράμματος υποτροφιών που θα πραγματοποιηθούν το 2022.

valencia-team2

valencia-team1

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software