Κουτρόγιαννου και Χατζηιωάννου επέστρεψαν από την Ιταλία

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Το τρίτο ταξίδι των ετήσιων υποτροφιών του ΣΕΠΚ, αυτό στο Μιλάνο, ολοκληρώθηκε, με την Ιωάννα Κουτρόγιαννου και τον Στέλιο Χατζηιωάννου να επιστρέφου στην Ελλάδα μετά από μερικές ημέρες παραμονής στην Ιταλία. Οι δύο προπονητές - μέλη του Συνδέσμου είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας, δομής και προπόνησης της Αρμάνι Μιλάνο, σε όλα τα ηλικιακά τμήματά της, αλλά και να βρεθούν στο Adidas Next Generation Tournament που πραγματοποιήθηκε στο Βαρέζε. 

Φυσικά, η συνάντηση με τον Έτορε Μεσίνα και τους συνεργάτες του (στις φωτογραφίες ο άμεσος συνεργάτης του, Μάριο Φιορέτι) προσέφερε πολλή τροφή για σκέψη, αφού ο head coach της Αρμάνι Μιλάνο ήταν κάτι παραπάνω από πρόθυμος να μοιραστεί μαζί τους τη φιλοσοφία και το σκεπτικό του γύρω από το αγαπημένο μας άθλημα.

O Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και στήριξη του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ. Το ΙΣΝ θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ενισχύοντας οικονομικά το έργο της επιμόρφωσής τους μέσω των τοπικών σεμιναρίων αλλά και του προγράμματος υποτροφιών που θα πραγματοποιηθούν το 2022.

armani1

armani2

armani3

armani4

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software