3ο Διεθνές Σεμινάριο Μικρών Ηλικιών - Κόλινδρος 2004

 • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Το τρίτο Διεθνές Σεμινάριο Προπονητών Μικρών Ηλικιών διοργανώθηκε από τον Σ.Ε.Π.Κ. σε συνεργασία με την Ε.Ο.Κ., την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. και τον Δήμο Κολινδρού. Αυτή την φορά ο Κολινδρός για πρώτη φορά φιλοξένησε ένα Σεμινάριο Καλαθοσφαίρισης και υποδέχθηκε τους εκλεκτούς ομιλητές και τους έλληνες προπονητές. Οι υπεύθυνοι του Σ.Ε.Π.Κ. μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να φέρουν στον Κολινδρό δυο ειδικούς στις Μικρές Ηλικίες. Ο γκουρού του σλοβένικου Basketball Janez Drvaric προπονητής της ιταλικής Snaidero Udine, βοηθός προπονητή του Dusan Ivkovic στην Εθνική Γιουγκοσλαβίας και του Drazen Petrovic στη Cibona Zagreb, ο σέρβος προπονητής Riki Antic με μεγάλη καριέρα τόσο στην χώρα του, όσο και σε Ισπανία και Πορτογαλία και ο ευρωκόουτς Κώστας Πολίτης μοιράστηκαν τις ιδέες τους μαζί με 150 περίπου προπονητές.

  Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την Ε.Ο.Κ. και συγκεκριμένα τον πρόεδρο του αναπτυξιακού προγράμματος της κ. Γ. Κοντραφούρη, τον Δήμο Κολινδρού, την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της κ. Δημητριάδη για την βοήθεια και την υποστήριξη τους στο να πραγματοποιηθεί το Σεμινάριο αυτό.

  Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας του, μετά από την επιτυχή διοργάνωση των 2 Διεθνών Σεμιναρίων Μικρών Ηλικιών για το 2004, έδωσε υπόσχεση στα μέλη του για συνέχιση της προσπάθειας απιμόρφωσης των μελών του, με τη διοργάνωση περισσότερων και ποιοτικότερων Σεμιναρίων

  ΤΟΠΟΣ: Κολινδρός - ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

  Kolindros – KOLINDROS GYM

  ΗΜΕΡ/ΝΙΕΣ: 31/07 - 01/08/2004

  ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Σ.Ε.Π.Κ., Ε.Ο.Κ. και Ε.Κ.Α.Σ.ΚΕ.Μ.

  G.B.C.A., H.B.F. and E.K.A.S.KE.M.

  ΟΜΙΛΗΤΕΣ: Janez Drvaric, Srdjan Antic , Κώστας Πολίτης

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software