Διεθνές Σεμινάριο Θεσσαλονίκη 2003

Ένα ακόμα μεγάλο διεθνές σεμινάριο διοργανώθηκε φέτος από τον Σ.Ε.Π.Κ.Αυτή την φορά η Θεσσαλονίκη η μητρόπολη του μπάσκετ φόρεσε τα καλά της για να υποδεχθεί τόσο τους εκλεκτούς ομιλητές όσο και τους έλληνες προπονητές. Μετά από μεγάλη προσπάθεια του αντιπρόεδρου του Συνδέσμου Θεόδωρου Ροδόπουλου ο Σ.Ε.Π.Κ. κατάφερε να συγκεντρώσει τέσσερα σπουδαία ονόματα της προπονητικής. Ο George Karl προπονητής των Milwaukee Bucks, ο κορυφαίος ισπανός προπονητής Javier Imbroda,ο Fran Fraschilla γνωστός κολεγιακός προπονητής, ο Pat Sullivan προπονητής του πανεπιστημίου St Francis και ο δικός μας Θεόδωρος Ροδόπουλος μοιράστηκαν τις ιδέες τους μαζί με 400 περίπου Έλληνες και ξένους προπονητές.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Καλαμαριάς για την βοήθεια του στη διοργάνωση του Σεμιναρίου,το Υφυπουργείο Αθλητισμού και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την υποστήριξη και τους χορηγούς μας την Molten και την Spalding.

Την 3η ημέρα στο ξενοδοχείο Macedonia Palace μετά τη στρογγυλή τράπεζα, έγινε η γενική συνέλευση με τον απολογισμό πεπραγμένων του Δ.Σ. και συζήτηση των μελών του Συνδέσμου για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο έλληνας προπονητής.

Οι έλληνες προπονητές έδωσαν ραντεβού στην Αθήνα τον Αύγουστο του 2004 στο κλειστό του Αμαρουσίου στον Άγιο Θωμά. Το διεθνές σεμινάριο θα γίνει με απόφαση του Δ.Σ. ανάμεσα στους ημιτελικούς και τελικούς των αγώνων της καλαθοσφαίρισης, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα παράλληλα με το σεμινάριο οι προπονητές να παρακολουθήσουν και τους αγώνες.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software