Απόλυτα επιτυχημένο το "Πύργος 2022"

| Σεμινάρια

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο τοπικό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για το 2022, στον Πύργο. Με τη συμμετοχή πολλών προπονητών - μελών από την ευρύτερη περιοχή, το "Πύργος 2022" στέφθηκε με επιτυχία και έδειξε τον δρόμο για αντίστοιχες διοργανώσεις το προσεχές διάστημα. 

Αξίζει να αναφερθεί πως το "παρών" στο "Πύργος 2022" έδωσαν προπονητές από τον Πύργο, την Πάτρα, την Αμαλιάδα, την Καλαμάτα, την Κόρινθο, το Ξυλόκαστρο και τη Ζάκυνθο, γεγονός που καταδεικνύει τη σημασία των τοπικών σεμιναρίων.

Ομιλητές του σεμιναρίου ήταν οι κ.κ. Θωμάς Νίκου, Δαμιανός Παπαχατζής και Γιώργος Μπιτζάνης, με τη συμμετοχή των προπονητών να είναι ελεύθερη. Μετά το πέρας του διήμερου σεμιναρίου, δόθηκαν βεβαίωσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Το μέλος του ΣΕΠΚ, Νίκος Αποστολόπουλος, που είχε σημαντική συμβολή στη διοργάνωση του σεμιναρίου το διήμερο στον Πύργο, ανέφερε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τη διεξαγωγή του "Πύργος 2022" και τον τρόπο που αυτό κύλησε. Δημιουργήσαμε ένα σεμινάριο, με σκοπό την εκμάθηση τεχνικών και κινητικών δεξιοτήτων τις οποίες θα εφαρμόσουμε σε καθημερινή βάση στις προπονήσεις σε μικρές ηλικίες, κυρίως. Οι εξαίρετοι ομιλητές του σεμιναρίου μάς δίδαξαν διεξοδικά την εκμάθηση του σουτ, την στάση του σώματος σε αυτό (ταυτόχρονα και στην άμυνα), συστήματα και ασκησιολόγιο για όλες τις ηλικίες. Τη δεύτερη μέρα, δουλέψαμε επίσης σε συνεργασίες 2, 3 και 4 παικτών.

Οφείλω να πω ότι αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι δεύτερη μέρα είχαμε περισσότερο κόσμο σε σχέση με την πρώτη. Κάτι που δείχνει την επιτυχία της διοργάνωσης και το σπουδαίο αποτέλεσμα των ομιλιών, αφού οι συμμετέχοντες ειδοποιούσαν συναδέλφους, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η προσέλευση το Σάββατο 12 Μαρτίου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους κ.κ. Θωμά Νίκου, Θανάση Παπαχατζή και Γιώργο Μπιτζάνη για τις ασυναγώνιστες, πραγματικά, παρουσιάσεις που έκαναν. Όλοι όσοι ήρθαν, εντυπωσιάστηκαν. Με ευχαριστεί πολύ η απήχηση που είχε όλο αυτό. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου, κ. Συναδινό, αλλά κι όσους έδωσαν τη βοήθειά τους για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου (χορηγούς, συμμετέχοντες) και ιδίως τον κ. Ιωάννη Αργυρόπουλο (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού στον Δήμο Πύργου).

Εύχομαι να καθιερωθεί σε ετήσια βάση ένα σεμινάριο στον Πύργο. Ο λόγος που ήθελα πολύ να γίνει ήταν ότι προσωπικά παρακολουθώ πολύ τις μικρές ηλικίες. Ήθελα να δουλέψουμε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους συναδέλφους, για να πάρουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σύνδεσμο, τον Πρόεδρο και τον κ. Σωκράτη Ηλιάδη για όλη τη διοργάνωση και την αρτιότητα διεξαγωγής. Εύχομαι τα επόμενα σεμινάρια του Συνδέσμου να έχουν την ίδια επιτυχία".

O Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και στήριξη του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ. Το ΙΣΝ θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ενισχύοντας οικονομικά το έργο της επιμόρφωσής τους μέσω των τοπικών σεμιναρίων αλλά και του προγράμματος υποτροφιών που θα πραγματοποιηθούν το 2022. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software