Θετικός ο απολογισμός

| Έλληνες του Εξωτερικού
paralikas Με επιβλητικές νίκες αλλά και μία ήττα ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο για τους Έλληνες προπονητές του εξωτερικού. Λουκόιλ Ακαντεμίκ και Μπάνβιτ συνέχισαν με νίκες παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας σε Βουλγαρία και Τουρκία, ενώ το ροζ φύλλο πήραν Εφές, Ναντέζντα και Γκαλάτι. Αντίθετα δεν τα κατάφερε η Τσάμπβιλ που γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες. paralikas Με επιβλητικές νίκες αλλά και μία ήττα ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο για τους Έλληνες προπονητές του εξωτερικού. Λουκόιλ Ακαντεμίκ και Μπάνβιτ συνέχισαν με νίκες παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας σε Βουλγαρία και Τουρκία, ενώ το ροζ φύλλο πήραν Εφές, Ναντέζντα και Γκαλάτι. Αντίθετα δεν τα κατάφερε η Τσάμπβιλ που γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες.

Σε παράσταση για ένα ρόλο έχει μετατρέψει το πρωτάθλημα Βουλγαρίας η Λουκόιλ Ακαντεμίκ. Η ομάδα του Δημήτρη Γαλάνη πέρασε με 78-63 από την έδρα της Ρίλσκι διευρύνοντας το ρεκόρ της σε 15-1 κάτι που την φέρνει μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα.
Με ελληνικό χρώμα παραμένει και η κορυφή της βαθμολογίας στην Τουρκία, καθώς η Μπάνβιτ του Δημήτρη Ιτούδη και του συνεργάτη του Αντρέα Πιστιόλη κέρδισε με 70-59 την Τουρκ Τέλεκομ.
Η ανοδική πορεία της Εφές επιβεβαιώθηκε και μέσα στην έδρα της Καρσίγιακα, καθώς οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου πήραν το "διπλό" επικρατώντας με 80-76.
Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Γκαλάτι στο γυναικείο πρωτάθλημα Ρουμανίας. Η ομάδα του Σάκη Παραλίκα κέρδισε εκτός έδρας με 82-62 την Κραϊόβα κι έκανε ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη του στόχου της που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.
Με κεκτημένη ταχύτητα θα πάει στο ντέρμπι κορυφής η Ναντέζντα, καθώς την Κυριακή κέρδισε μέσα στη Μόσχα την Ντιναμό με 90-79. Η ομάδα του Τζώρτζη Δικαιουλάκου θα πάει στο παιχνίδι με την πρωτοπόρο Εκατερίνμπουργκ έχοντας 8 συνεχόμενες νίκες.
Η μοναδική ήττα ήρθε από το Λίβανο, καθώς η Τσάμπβιλ του Γιώργου Κετσελίδη ηττήθηκε εκτός έδρας με 79-75 από την Χουπς. Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού... πληρώνει το γεγονός ότι έκλεισε καθυστερημένα το ρόστερ με αποτέλεσμα να απουσιάζει η ομοιογένεια.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software