Γογγάκης και Τρούλης στη Γαλλία για το πρόγραμμα υποτροφιών του ΣΕΠΚ

| Δελτία Τύπου

Ο κύκλος του προγράμματος υποτροφιών του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για το 2023 άνοιξε με το ταξίδι του Γιώργου Γογγάκη και του Μιχάλη Τρούλη στο Παρίσι. Ο ΣΕΠΚ συνεχίζει να κινείται στο μοτίβο της διαρκούς επιμόρφωσης των μελών του, με τις υποτροφίες, οι οποίες υλοποιούνται με αποκλειστική δωρεά από το ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος".

Ο Γιώργος Γογγάκης και ο Μιχάλης Τρούλης είναι οι δύο προπονητές που άνοιξαν τον κύκλο των φετινών υποτροφιών του ΣΕΠΚ, στο εξωτερικό. Οι δύο έμπειροι προπονητές βρίσκονται ήδη στη Γαλλία, όπου θα παρακολουθήσουν από κοντά και θα καταγράψουν τις προπονήσεις και τον τρόπο λειτουργίας του INSEP (το κορυφαίο προπονητικό πρόγραμμα μικρών ηλικιών στην Ευρώπη, με διαρκή παραγωγή παικτών), όπως επίσης των εθνικών ομάδων της χώρας.

Οι δύο προπονητές θα μεταφέρουν, ακολούθως, στα μέλη του Συνδέσμου όσα δουν και αποτυπώσουν πάνω στο χαρτί με σκοπό να έχουν άπαντες τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, σε ό,τι έχει να κάνει με τον προγραμματισμό και την προπονητική λειτουργία σε αναπτυξιακές ηλικίες.

Την Κυριακή 21 Μαΐου σειρά θα πάρουν ο Τάκης Καλαντζής και ο Δημήτρης Μανωλιτσάκης, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Ρώμη για να βρεθούν στις προπονήσεις της Στέλα Ατσούρα και άλλων ομάδων της ιταλικής πρωτεύουσας.

Ο κύκλος των φετινών υποτροφιών θα κλείσει με ακόμη ένα ταξίδι, τη Δευτέρα 22 Μαΐου, με τον Θοδωρή Ασημακόπουλο και τον Νίκο Τόλια να ταξιδεύουν για τη Λιθουανία. Εκεί θα δουν δια ζώσης τον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας της Ζάλγκιρις, όπως επίσης άλλων ομάδων της πόλης.

O Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και στήριξη του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ. Το ΙΣΝ θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ενισχύοντας οικονομικά το έργο της επιμόρφωσής τους μέσω των τοπικών σεμιναρίων αλλά και του προγράμματος υποτροφιών που θα πραγματοποιηθούν το 2023.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software