Καλαντζής και Μανωλιτσάκης στην Ακαδημία της Στέλλα Ατζούρα

| Δελτία Τύπου

Στην Ιταλία βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ο Τάκης Καλαντζής και ο Δημήτρης Μανωλιτσάκης, στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για το 2023.

Οι δύο προπονητές - μέλη του Συνδέσμου έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της Στέλλα Ατζούρα, της κατά τεκμήριο κορυφαίας ακαδημίας της Ιταλίας. Εκεί, έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους προπονητές των τμημάτων υποδομής, καταγράφοντας τη μεθοδολογία και το ασκησιολόγιο, ενώ ανταλλάσσουν επίσης απόψεις για τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας.

O Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και στήριξη του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ. Το ΙΣΝ θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ενισχύοντας οικονομικά το έργο της επιμόρφωσής τους μέσω των τοπικών σεμιναρίων αλλά και του προγράμματος υποτροφιών που θα πραγματοποιηθούν το 2023.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software