Απόλυτα επιτυχημένο το Διεθνές Σεμινάριο Αναπτυξιακών Ηλικιών

| Δελτία Τύπου

Με απόλυτη επιτυχία και την παρουσία δεκάδων προπονητών ολοκληρώθηκε το Διεθνές Σεμινάριο Αναπτυξιακών Ηλικιών που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με την ΕΟΚ, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο του Πανελληνίου.

Οι επτά (7) ομιλητές του Διεθνούς Σεμιναρίου μετέδωσαν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις απόψεις τους γύρω από θέματα που αφορούν στην προπόνηση και την προετοιμασία των νεαρών αθλητών, βοηθώντας σημαντικά τους συναδέλφους που έδωσαν το "παρών" ως θεατές να μάθουν πολλές και χρήσιμες λεπτομέρειες για τη μεθοδολογία και τη φιλοσοφία των κορυφαίων συλλόγων -σε επίπεδο μικρών ηλικιών- του εξωτερικού.

Ο Άβι Κοβάλσκι, ο Ρομπέρτο Ερνάντεθ, ο Ρολάντας Ρακούτις, ο Φάμπιο Μικελέτο, ο Νικολά Αμπσαλόν, ο Γιάννης Τσουμπρής και ο Γιάννης Καλαμπόκης πραγματοποίησαν ομιλίες πολύ υψηλού επιπέδου, που έδωσε τη δυνατότητα στους παρευρισκομένους να πάρουν ένα μέρος από τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Ο ΣΕΠΚ θα συνεχίσει να αναλαμβάνει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και να δουλεύει εντατικά για τη διαρκή επιμόρφωση των μελών του.

sem1

sem2

sem3

sem5

sem6

sem7

sem9

sem10

sem12

sem13

sem11

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software