Μηνιαία συγκέντρωση προπονητών Βορείου Ελλάδος

| Δελτία Τύπου

Sepk logo Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης καλεί όλα τα μέλη του, αλλά και τους πτυχιούχους της Σχολής προπονητών και τους φοιτητές της ειδικότητας του ΤΕΦΑΑ, να παρευρεθούν στην μηνιαία συγκέντρωση την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 17:30, στα γραφεία του ΣΕΠΚ στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, με βασικούς ομιλητές τον coach Αστέριο Καλύβα και τον δικηγόρο κ. Θωμά Νικολό. 

O coach Αστέριος Καλύβας θα παρουσιάσει τα εργαλεία που έχουν οι προπονητές, στο ανώτερο επίπεδο, για την ανάλυση των αγώνων. Ο νομικός κ. Νικολός Θωμάς θα αναφερθεί στη θέση του Έλληνα Προπονητή στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Ο coach Αστέριος Καλύβας γεννήθηκε το 1977. Έχει συνεργασθεί με πολλούς καταξιωμένους προπονητές όπως τον Σούλη Μαρκόπουλο, Γιάννη Σφαιρόπουλο, Φώτη Κατσικάρη, Δημήτρη Πρίφτη, Ιωάννη Καστρίτη και άλλους. Πιο συγκεκριμένα συνεργάσθηκε με την Εθνική Ελλάδας, τον Ηρακλή, Ολυμπιακό, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μούρθια, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Πιερικό, ΚΑΟΔ, Αναγέννηση Φλόγα, ICBS.

O Θωμάς Ι. Νικολός είναι δικηγόρος. Γεννήθηκε το 1973 στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Από το έτος 2003 είναι μόνιμο μέλος της Δικηγορικής Εταιρείας "Ν. Πάνου - Α. Τσιαλίκης και Συνεργάτες", με ειδίκευση στο Αστικό Δίκαιο και κυρίως στους τομείς του Τραπεζικού, Εμπραγμάτου και Εταιρικού Δικαίου. Διετέλεσε μέλος της Διοίκησης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για μία σχεδόν πενταετία (μέχρι και το 2018) και έχει σημαντική εμπειρία σε όλο φάσμα των υποθέσεων αθλητικού Δικαίου. Τυγχάνει επίσης πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου του Τομέα Κοινωνιολογίας της ίδιας Σχολής.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software