Κεραμιδάς: "Το φετινό πρωτάθλημα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Ο Κώστας Κεραμιδάς μετακόμισε στο Αγρίνιο πριν από μερικές εβδομάδες με στόχο να βοηθήσει την τοπική ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή στην Elite League. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα με στόχο τη σωτηρία, αλλά και τα στοιχεία που θα κρίνουν ποιες ομάδες θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην Elite League την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το Αγρίνιο: "Ο στόχος είναι η ομάδα να σωθεί, να σώσει τη χρονιά, να πάει στα playouts με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Ει δυνατόν με πλεονέκτημα έδρας και όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Η ομάδα είναι οργανωμένη, δεν έχω κάποιο παράπονο. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Τα παιδιά είναι νεαρά σε ηλικία, αυτό σημαίνει ότι μπορώ να δουλέψω ε τον τρόπο που θέλω, να επιδιώξουμε και την ατομική βελτίωση εκτός όλων των άλλων. Σε αυτές τις δύο πρώτες εβδομάδες είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που δουλεύουμε".

Για το επίπεδο της Elite League: "Οι διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι μεγάλες, ο τελευταίος μπορεί να κερδίσει τον πρώτο. Το βλέπουμε στα μεταξύ μας παιχνίδια. Για παράδειγμα, εμείς κερδίσαμε τον Πανερυθραϊκό, που τότε ήταν πρώτος. Αυτό έχει να κάνει και με τους ξένους που μπήκαν στην κατηγορία, έχουν αλλάξει τις ισορροπίες. Μπορείς να βρεις δύο εξαιρετικούς ξένους, που θα αλλάξουν εντελώς τη λειτουργία σου και θα σε ανεβάσουν επίπεδο. Το αυτό ισχύει φυσικά για τους Έλληνες, οι οποίοι είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Γενικά θα έλεγα πως το φετινό είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, με μεγάλο βαθμό ανταγωνισμού".

Για το τι θα κρίνει την κατηγορία: "Κυρίως η διάρκεια, πώς θα καταφέρει μια ομάδα να διατηρήσει το ανταγωνιστικό της επίπεδο όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα. Έχει να κάνει με τα αποτελέσματα από τη regular season, με τη φόρμα εκείνη την στιγμή, αλλά και τη δουλειά που κάνεις τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η πίεση μεγαλώνει όσο περνούν οι εβδομάδες".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software