Αντίο Θέμη

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

download.jpg

 

 Ο ΣΕΠΚ νοιώθει την έντονη ανάγκη να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θέμη Χολέβα, που έφυγε την Κυριακή από την ζωή και έκανε το ελληνικό μπάσκετ φτωχότερο. Το μέλος της χρυσής πεντάδας του Πανελληνίου, που διετέλεσε και πρόεδρος του Συνδέσμου, ήταν το παράδειγμα της θέλησης και της αγάπης προς το άθλημα που υπηρετούμε.

download.jpg Ο ΣΕΠΚ νοιώθει την έντονη ανάγκη να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θέμη Χολέβα, που έφυγε την Κυριακή από την ζωή και έκανε το ελληνικό μπάσκετ φτωχότερο. Το μέλος της χρυσής πεντάδας του Πανελληνίου, που διετέλεσε και πρόεδρος του Συνδέσμου, ήταν το παράδειγμα της θέλησης και της αγάπης προς το άθλημα που υπηρετούμε.

Ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στο αυτοσχέδιο γήπεδο της Κυψέλης, δεν άργησε όμως, να παίξει μπάσκετ, αφού αμέσως λόγω ύψους τον... μετέταξαν: Όλα αυτά έγιναν ενώ ήταν σε ηλικία 18 ετών, όμως αργότερα εξελίχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες μορφές του ελληνικού μπάσκετ.

Αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο της χρυσής πεντάδας του Πανελληνίου με την επόμενη γενιά. Σταμάτησε να παίζει στον Πανελλήνιο στα τέλη της δεκαετίας του 50, ενώ είχε υπάρξει για δέκα περίπου χρόνια μέλος της εθνικής ομάδας. Η πρώτη του ομάδα σαν προπονητής ήταν στον Εθνικό Αθηνών, ενώ προπόνησε και την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Τρίτωνα, το Μαρούσι, τον Πανιώνιο, την Μικτή Αθηνών και την Εθνική του 1982. Τελευταία φορά διετέλεσε προπονητής στις αρχές της δεκαετίας του 90 στον Πανελλήνιο.

Η κηδεία του Θέμη Χολέβα θα γίνει την Δευτέρα 31-12 και ώρα 13.00 από το πρώτο νεκροταφείο Αθηνών.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software