Ζήσης: «Λατρεύει την λεπτομέρεια ο Μεσίνα»

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

zisis131107s1_b.jpgΓνωρίζει καλά το ελληνικό μπάσκετ και τα δύο προηγούμενα χρόνια έμαθε και το ιταλικό. Ο Νίκος Ζήσης φέτος ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ έχει γνώμη και για το ρώσικο μπάσκετ, ενώ δεν αρνήθηκε να μιλήσει στο www.sepk.gr και για τον προπονητή του Ετόρε Μεσίνα που συγκαταλέγεται στην λίστα με τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης.

zisis131107s1_b.jpgΠως είναι τι πρωτάθλημα στην Ρωσία;

 «Το πρωτάθλημα είναι όντως κάπως περίεργο! Είναι δύσκολο γιατί έχει πολλά και πολύωρα ταξίδια. Παίζεις στη Σιβηρία, στο Βλαδιβοστόκ, γενικά έχει άγονη γραμμή. Αγωνιστικά τώρα υπάρχουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα και από κει και πέρα μόνο η Ουράλ μπορεί να θεωρηθεί υπολογίσιμη. Από ότι έχω καταλάβει εγώ στην Ρωσία, υπάρχουν χρήματα, υπάρχει διάθεση, υπάρχουν πολλοί και καλοί παίκτες, όμως λείπουν οι προπονητές που θα κάνουν την διαφορά».

 Πως είναι να δουλεύεις με τον Ετόρε Μεσίνα;

 «Άκουγα πολλά γι αυτόν τον προπονητή, πριν πάω στην ΤΣΣΚΑ και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό τεχνικό, που αναζητά την λεπτομέρεια. Οι προπονήσεις του είναι πολύ σχολαστικές και ποτέ δεν είναι ικανοποιημένος αν όλοι οι παίκτες του δεν δίνουν το 100% της προσπάθειάς τους. Έχει την δική του φιλοσοφία σε άμυνα και σε επίθεση και προσπαθεί υπομονετικά να την μεταγγίσει στους παίκτες του. Είναι πολύ σημαντικό στην δουλειά του, ότι δείχνει την ίδια προσοχή σε κάθε παιχνίδι, είτε αυτό είναι για την Ευρωλίγκα, είτε για το ρωσικό Κύπελλο»

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software