Έτοιμα τα DVD του "Αθήνα 2011"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

logo_2011_small Ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραγωγής των DVD από το Διεθνές Σεμινάριο "Αθήνα 2011" που έλαβε χώρα στο κλειστό της Δάφνης (1,2,3/7) και πλέον διατίθενται από τον Σύνδεσμο. Πρόκειται για μια κασετίνα με έξι DVD που περιέχει 12 ομιλίες και η τιμή της ανέρχεται στα 30 ευρώ (για τα μέλη του Συνδέσμου).

logo_2011_small Ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραγωγής των DVD από το Διεθνές Σεμινάριο "Αθήνα 2011" που έλαβε χώρα στο κλειστό της Δάφνης (1,2,3/7) και πλέον διατίθενται από τον Σύνδεσμο. Πρόκειται για μια κασετίνα με έξι DVD που περιέχει 12 ομιλίες και η τιμή της ανέρχεται στα 30 ευρώ (για τα μέλη του Συνδέσμου). Η αγορά των DVD μπορεί να γίνει είτε από τα γραφεία του Συνδέσμου στην Αθήνα (Λεωφόρος Συγγρού 230) και τη Θεσσαλονίκη (Εθν. Γυμν. Μίκρας) είτε με παραγγελία μέσω τηλεφώνου (210 9532600 για την Αθήνα, 2310 489244 για τη Θεσσαλονίκη).


Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πλέον τις εξαιρετικές και άκρως ενδιαφέρουσες ομιλίες των Αΐτο Ρενέσες, Ηλία Ζούρου, Γιάννη Σφαιρόπουλου, Δημήτρη Πρίφτη και Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ παράλληλα υπάρχουν ομιλίες των έγκριτων υπευθύνων φυσικής αγωγής Κώστα Χατζηχρήστου, Γιώργου Βαβέτση και Θανάση Αλεξανδράκη.

Σας υπενθυμίζουμε τις ομιλίες όσων συμμετείχαν στο Διεθνές Σεμινάριο "Αθήνα 2011": ο Αΐτο Ρενέσες μίλησε για το "Offensive Transition", το "1-3-1 zone-press" και το "off ball screen defense".
Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την "αμυντική τακτική στο Pick n roll και στο close out" αλλά και για την "επίθεση πολλαπλών επιλογών", ο Γιώργος Βαβέτσης ανέλυσε τους "μύθους και τις αλήθειες της προπόνησης με αντιστάσεις", ο Ηλίας Ζούρος το "Defensive Drills",  ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τις "διάφορες στρατηγικές και rotation vs pick n roll επίθεσης" και την "επίθεση pick n roll", ο Θανάσης Αλεξανδράκης μίλησε για την "πρόληψη τραυματισμών των κάτω άκρων" καθώς επίσης για τον "έλεγχο και την αξιολόγηση καλαθοσφαιριστών", ο Κώστας Χατζηχρήστος ανέλυσε τις "μεθόδους προθέρμανσης, προπόνηση εκρηκτικότητας και ευκινησίας στην αγωνιστική περίοδο", ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην "επιθετική τακτική εναντίον άμυνας άρνησης στο side pick n roll".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software