Ξεκίνημα με δυναμική προσέλευση

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
koufos_markopoulos Με χαρακτηριστικό τη δυναμική προσέλευση του κόσμου άνοιξε την αυλαία του το μεσημέρι της Παρασκευής το Διεθνές Σεμινάριο "Φαίδων Ματθαίου" που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στο γήπεδο της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη.

Το παρών στην πρώτη ημέρα του Σεμιναρίου έδωσαν περισσότεροι από 400 προπονητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη συμπρωτεύουσα ταξίδεψαν αρκετά μέλη του ΣΕΠΚ και φοιτητές από την Αθήνα και περιοχές της Βορείου Ελλάδας, ενώ υπήρχαν και 40 προπονητές από το εξωτερικό (Βουλγαρία, Σουηδία, Αίγυπτο, Μέση Ανατολή).

Οι ομιλίες ξεκίνησαν με τον Στέργιο Κουφό να αναλύει την "επιθετική φιλοσοφία του Ρεθύμνου", ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Βασίλης Φραγκιάς που ανέλυσε τις "ειδικές καταστάσεις σε επίθεση κι άμυνα". Η πρώτη ημέρα ολοκληρώνεται με τον Αντρέα Τρινκιέρι και την "προετοιμασία για έναν αγώνα και βίντεο παρουσίαση".

Το Σεμινάριο θα συνεχιστεί το πρωί του Σαββατου με τη δεύτερη ομιλία του Ιταλού προπονητή κι αυτές των Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software