Η σειρά της Πάτρας

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

sfairo.jpg Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει στις 20 και 21 Ιουνίου το 10ο Διεθνές Σεμινάριο Νεαρών Παικτών στην Πάτρα, φιλοδοξώντας να συνεχιστεί η επιτυχία που σημειώθηκε στη Βέροια και στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Στο κλειστό του Εσπέρου θα διδάξουν οι Κώστας Πετρόπουλος,  Λούκα Μπάνκι, Στιβ Σπένσερ και Γιάννης Χριστόπουλος.

veroia.jpg

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει στις 20 και 21 Ιουνίου το 10ο Διεθνές Σεμινάριο Νεαρών Παικτών στην Πάτρα, φιλοδοξώντας να συνεχιστεί η επιτυχία που σημειώθηκε στη Βέροια και στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Το 9ο Διεθνές Σεμινάριο Νεαρών παικτών στο οποίο μίλησαν οι Γιάννης Σφαιρόπουλος, Στιβ Σπένσερ και Σίτο Αλόνσο «σφραγίστηκε» από τις εξαιρετικές ομιλίες και τη δυναμική προσέλευση του κόσμου.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και στην Πάτρα, όπου θα διδάξουν ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Πετρόπουλος, ο βοηθός της ιταλικής Σιένα Λούκα Μπάνκι, ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα και της Ολυμπιάδας Γιάννης Χριστόπουλος, αλλά κι ο Αμερικανός Στιβ Σπένσερ.

Ατομική προπόνηση και τα βασικά του αθλήματος σε άμυνα κι επίθεση είναι τα κυριότερα σημεία στα οποία θα αναφερθούν οι τέσσερις ομιλητές, που θα προσφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στους Έλληνες προπονητές που θα δώσουν το παρών στο κλειστό του Εσπέρου.

Αναλυτικά οι πληροφορίες, το πρόγραμμα και τα βιογραφικά για το 10ο Διεθνές Σεμινάριο Νεαρών Παικτών.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software