Τηλεδιάσκεψη για τα μέλη σε Βόρεια Ελλάδα

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τα μέλη του ότι την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:30, θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη, με συμμετέχοντες τους προπονητές - μέλη του ΣΕΠΚ από την Βόρεια Ελλάδα.

Καλεσμένος ομιλητής της Συγκέντρωσης θα είναι ο Coach Σάκης Παραλίκας ο οποίος θα μιλήσει για τους ρόλους του Assistant Coach στο Basketball.

Ο Έλληνας προπονητής που είναι assistant coach στην ομάδα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ ξεκίνησε την καριέρα του ως αθλητής από τις ακαδημίες του ΑΡΗ και αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα από το 1991 έως το 1995, κατακτώντας το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1993.

Ως προπονητής, την περίοδο 2017-19 ήταν assistant coach στο Λαύριο. Τη διετία 2015-17 ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της γυναικείας ομάδας της Φενέρμπαχτσε, η οποία το 2016 τερμάτισε στην τρίτη θέση της Euroleague, ενώ με την τουρκική ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα, το Supercup καθώς και το Κύπελλο. Μεταξύ άλλων, εργάστηκε σε ανδρικούς και γυναικείους συλλόγους της Ρουμανίας ενώ ήταν assistant coach της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, στο Eurobasket 2015.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τα μέλη του Συνδέσμου και τέλος θα απαντηθούν ερωτήσεις για τα θέματα των προπονητών και του Συνδέσμου που απασχολούν τα μέλη του ΣΕΠΚ. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στην τηλεδιάσκεψη πατώντας ΕΔΩ.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην τηλεδιάσκεψη απευθείας από τον web browser σας (πατώντας τον παραπάνω σύνδεσμο)  ή να “κατεβάσετε” δωρεάν το πρόγραμμα Microsoft teams για υπολογιστή ή κινητό κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software