Κοβάλσκι: "Δεν υπάρχουν μαγικά στην προπονητική"

| Δελτία Τύπου

Ο Άβι Κοβάλσκι είναι εκ των ομιλητών του Διεθνούς Σεμιναρίου Αναπτυξιακών Ηλικιών που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ σε συνεργασία με την ΕΟΚ, στις 2 και 3 Ιουνίου. Ο πολύπειρος γυμναστής, με μακρά θητεία -μεταξύ άλλων- στον Ολυμπιακό (επί των ημερών του Πίνι Γκέρσον) και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τη θεματολογία που θα αναλύσει, αλλά και τη φιλοσοφία του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη θεματολογία που θα αναλύσει: "Θα μιλήσω για κάτι που θεωρώ σημαντικό, το γεγονός πως είναι πολύ σημαντικό να κάνεις σωστή προπόνηση με νεαρούς αθλητές. Στην ομιλία μου θα εστιάσω στον κόσμο της γυμναστικής, τα social media, την τεχνολογία και τους επαγγελματίες της υγείας".

Για τη σημασία της σωστής δουλειάς με τους νεαρούς αθλητές: "Η προπόνηση με νεαρούς αθλητές είναι σαν την τέχνη. Πρέπει να εξελίξεις τις φυσικές ικανότητές τους, να αντεπεξέρχονται στις απαιτήσεις. Όλα βασίζονται στην κατανόηση της φυσικής αντίδρασης των νεαρών αθλητών, σε σχέση με την απλή προσπάθεια που μπορεί να κάνει ένας ενήλικας. Όπως επίσης, θεωρώ σημαντικό το γεγονός της εκγύμνασης με βάρη στους νεαρούς αθλητές".

Για πρωτοβουλίες σαν αυτή του ΣΕΠΚ με το Διεθνές Σεμινάριο Αναπτυξιακών Ηλικιών: "Είναι σημαντικό να μοιραζόμαστε την γνώση και την εμπειρία που έχουμε, όλοι μας. Αν κάποια από τις ιδέες που θα μοιραστούμε ταιριάζει στους προπονητές που θα βρεθούν στο Διεθνές Σεμινάριο, τότε είναι τέλειο. Όλοι όμως, θα πρέπει να θυμούνται πως δεν υπάρχουν μαγικά, ούτε ένα πρόγραμμα που ταιριάζει σε όλους".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software